NEW
WebHost GRATUIT 1GB SERVER JOC ACTIV.

Protectie Anti-DDoS 1 TBPS+

GazduireJocuri.ro va asigura Protectie contra Atacurilor DDoS.

Cum functioneaza protectia Anti-DDoS (Distributed Denial of Service)

  • Protectia Anti-DDoS functioneaza anycast – IP-urile sunt anuntate in toate centrele de filtrare si atacul este mitigat in centrul cel mai apropiat de sursa acestuia;
  • Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS, indiferent de network layer.
  • Sansele de a fi vizate de un atac DDoS sunt mari si incercarile sunt numeroase.
  • Un atac DDoS doreste sa faca un server, serviciu sau o infrastructura indisponibila prin suprasolicitarea latimii de banda a serverului sau prin suprasolicitarea resurselor sale pana la punctul de epuizare.
  • In timpul unui atac DDoS, o multitudine de solicitari sunt trimise simultan din mai multe puncte de pe internet. Intensitatea acestui "incendiu" (Crossfire) face ca serviciul sa fie instabil sau, chiar mai rau, indisponibil.

FARA PROTECTIE Anti - DDoS

Fara protectia DDoS, un atac poate sa rastoarne retelele si sa va aduca serverul offline, prin inundarea retelei cu trafic rau intentionat, fara a lasa loc pentru trafic legitim.

CU PROTECTIE Anti - DDoS

Protectia noastra DDoS este special conceputa pentru mitigarea atacurilor; va filtra tot traficul suspect si va verifica orice activitate rau intentionata inainte de a va redirectiona catre server.

DDoS Servere Jocuri

ANTI-DDoS SERVERE JOCURI

Serverele de jocuri sunt predispuse la atacurile de tip DDoS (denial-of-service distribuite).
Solutiile de protectie implementate de furnizorii de gazduire jocuri au adesea capacitati limitate atunci cand se confrunta cu intensitatea si frecventa acestor atacuri, in special atacurile UDP, care exploateaza User Datagram Protocol (UDP) - utilizarea protocolului de catre majoritatea serverelor de jocuri si de voce.
Acesta este motivul pentru care a fost necesar sa implementam o protectie Anti-DDoS adaptata în mod specific serverelor de jocuri.
Oferim protectie Anti-DDoS pentru servere de jocuri:SA:MP, MTA, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, Minecraft Pocket Edition, plus multe altele.

ANTI-DDoS SERVERE DEDICATE

GazduireJocuri.Ro ofera protectie Anti-DDoS pentru servere dedicate. Atacurile de tip DDoS au devenit din ce in ce mai frecvente, au aparut tot mai multe site-uri de tip stresser si atunci am venit in sprijinul clientilor implementand o protectie Anti-DDoS cu mitigare 1 Tbps+.
In timpul atacului ip-ul este pus in mitigare si curatat iar catre server va veni traficul curatat. Cat timp este in mitigare nu se limiteaza sau restrictioneaza traficul pe international.
Oferim protectie pentru SA:MP, MTA, Counter Strike 1.6, Counter Strike Global Offensive, Minecraft Pocket Edition, plus multe altele.

DDoS Servere Dedicate

DDoS Servere VPS

ANTI-DDoS SERVERE VPS

Serverele VPS (virtual private server) beneficiaza de protectie Anti-DDoS. Va puteti hosta orice fel de server de joc pe un VPS gen: SA:MP, MTA, FIVEFM.
Servere VPS sunt protejate de atacurile UDP care sunt cele mai frecvente atacuri pentru servere jocuri.
Anti-DDoS servere VPS asigura o protectie de 1 Tbps+.

ANTI-DDoS SERVERE VOCE

Serverele de voce teamspeak 3 sunt protejate de Anti-DDoS servere voce cu mitigare 1 TB.
Protectia Anti-DDoS este conceputa pentru protejarea serverelor de voce teamspeak 3 astfel veti putea vorbi cu jucatorii de pe serverul dumneavoastra de teamspeak 3.

DDoS Servere Dedicate

DETALII PROTECTIE DDOS

GazduireJocuri.ro va asigura Protectie contra Atacurilor DDoS pana la 1 Tbps (terabit pe secunda) de incarcare maxima pe filtrele DDoS;
Detecteaza si atenueaza orice tip de atac, inclusiv:

HTTP(s) Header DNS Amplification SYN Flood
HTTP(s) Post Flood SSL Exhaustion UDP Flood
HTTP(s) Post Request Teamspeak Exploits Zero-Day Attacks
HTTP(s) GET Flood TCP Flood Smurf Attack
Ping of Death ICMP Flood Botnets
NTP Reflection Application Attacks RAW Flood
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie.
Apasand Accept esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri. Vezi Termeni si Conditii