NEW
WebHost GRATUIT 1GB SERVER JOC ACTIV.

CASTIGA BANI - AFILIATI

Tu castigi prin noi
noi castigam prin tine !

DE CE SA PROMOVEZI GAZDUIREJOCURI.RO ?

Avem o experienta in industria hostingului de jocuri de peste 7 ani de zile. Oferim suport tehnic 24/7, panou de control al serverelor, statistici pentru serverele de joc, host pentru site-ul serverului, backup pentru serverul de joc.

ACCESARE CONT AFILIAT ?

In primul rand sa fii de acord cu termenii si conditiile aferente programului "Castiga Bani". Sa va inregistrati pentru programul de afiliere accesand butonul de "Inscriere in programul de afiliere". Odata ce ati intrat in programul de afiliere, aveti acces exclusiv la panoul de publicitate al nostru.Veti avea acces la diferite coduri pe care sa le plasati in site-ul vostru, o multitudine de banere statice JPEG, bannere animate JPEG, si bannere flash de dimensiuni multiple.

20% Comision

20% din valoarea incasarilor aduse de tine pe toata perioada in care clientii achita contravaloarea serviciilor.

Venit Constant

Comisionul va intra in contul de afiliere nu doar prima data ci si la fiecare reinnoire de serviciu afiliat.

Plata Instant

Odata platita factura de catre clientul adus prin linkul de afiliere comisionul va intra automat in contul tau de afiliere.

10 € Inregistrare

La inscrierea in programul de afiliere fiecare client primeste automat 10 €. Aceasta suma se va putea retrage in momentul strangerii sumei minime de retragere.

Servicii Afiliate

Toate serviciile noastre intra in programul de afiliere: SERVERE JOCURI, SERVERE DEDICATE, SERVERE VPS, WEBHOST, TEANSPEAK 3 SERVERE RADIO.

Retragere Fonduri

50 € este suma minima pentru a retrage banii din contul de afiliere. Suma se poate retrage in urma unui contract atat bancar cat si la plata serviciilor.Creditul de afiliere adaugat prin plata SMS se poate retrage doar dupa confirmarea platii de catre operatorul de serviciu SMS Mobilpay. Durata minima este de 9 luni de la plata SMS a serviciului achizitionat.

Intrebari frecvente

Mai jos gasesti raspunsul la cele mai frecvente intrebari! In cazul in care nu gasesti ce cauti, acceseaza Libraria FAQ.

Cum imi fac cont de afiliere?

  • Cont se face accesand butonul de "Inscriere in programul de afiliere" .

Trebuie sa am cont activ?

  • Da,pentru afiliere trebuie sa aveti cont activ pe site-ul gazduirejocuri.ro.

Cum functioneaza afilierea?

  • De fiecare data cand ne promovati serviciile, prin trimiterea unui vizitator utilizand un link unic de referinta,

    datele sunt stocate in sistemul nostru de administrare a afiliatilor, pentru a va calcula corect comisionul de recomandare.

Cat este comisionul de afiliere?

  • Comisionul este 20% din valoarea fara TVA a produselor achizitionate de catre clientii recomandati!

Cum pot retrage bani din contul de afiliere?

  • Pentru a retrage bani din contul de afiliere,trebuie sa strangeti minim 50e.Creditul de afiliere adaugat prin plata SMS se poate retrage doar dupa confirmarea platii de catre operatorul de serviciu SMS Mobilpay. Durata minima este de 9 luni de la plata SMS a serviciului achizitionat.

Modalitati de Plata

GazduireJocuri ofera plata serviciilor de hosting jocuri , webhost, servere VPS, servere dedicate, servere voce teamspeak 3 prin SMS( Orange, Vodafone, Telekom, Digi), Paysafecard, Paypal, Card si transfer bancar. Vezi detalii.

Card VISA
Card MASTERCARD
PAYPAL
SMS ORANGE
SMS TELEKOM
SMS DIGI
SMS VODAFONE
PAYSAFECARD
ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER
Afla primul ce este nou pe Gazduire Jocuri.ro
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie.
Apasand Accept esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri. Vezi Termeni si Conditii