HOME / SERVERE VIRTUALE

Servere VPS SSD

Ai nevoie sa testezi un server de joc, ai nevoie de acces ssh si vrei sa pornesti de undeva? Atunci ai nevoie de un Virtual Private Server(VPS) pentru inceput si apoi poti sa treci pe un server dedicat.6.99 €
VPS SSD
- 1 GB -


1 vCore
Memorie: 1GB
Spatiu SSD: 20GB
Conexiune: 1GB
Trafic: Nelimitat

COMANDA
RECOMANDAT
8.99 €
VPS SSD
- 2 GB -


1 vCore
Memorie: 2GB
Spatiu SSD: 20GB
Conexiune: 1GB
Trafic: Nelimitat

COMANDA
12.99 €
VPS SSD
- 4 GB -


2 vCore
Memorie: 4GB
Spatiu SSD: 40GB
Conexiune: 1GB
Trafic: Nelimitat

COMANDA
14.99 €
VPS SSD
- 6 GB -


2 vCore
Memorie: 6GB
Spatiu SSD: 60GB
Conexiune: 1GB
Trafic: Nelimitat

COMANDA
19.99 €
VPS SSD
- 8 GB -


2 vCore
Memorie: 8GB
Spatiu SSD: 80GB
Conexiune: 1GB
Trafic: Nelimitat

COMANDA
Full Root Acces
FULL ROOT ACCES
Acces ssh/putty
Control Panel
CONTROL PANEL
Administrare VPS prin Solusvm
Activare Instant
ACTIVARE INSTANT
VPS-ul se activeaza instant dupa ce factura este achitata
99,9% Uptime
99,9%UPTIME
Uptime 99,9%
SLA
-99,9%

Panou Control
-Panou Control Solusvm

Banda
-100 Mbps

IP
-1Ipv4 inclus(toate porturile deschise)
-Management
Control Panel
-RESTful API
-KVM
-OPENVZ
-Root access

Sisteme de operare
-Centos
-Ubuntu
-Freebsd
-Debian
-Fedora
-Windows XP
Restart si reinstalare
-Nelimitat prin panoul de control Solusvm
-Monitorizare
OPTIUNI SUPLIMENTARE
Instalare software opensource
1€ per Ip Suplimentar
Care este diferenta dintre un VPS si un SERVER DEDICAT?
Cand sunteti la inceput si nu aveti resurse pentru un server dedicat, puteti incepe cu un VPS.Serverele VPS oferite de GazduireJocuri.Ro va pot furniza resursele pe care le doriti la inceput, iar apoi cand resursele sunt la maxim, aveti mai multi jucatori, site-ul sau site-urile sunt utilizate la maxim, atunci faceti trecerea pe o platforma de server dedicat.VPS inseamna Virtual Private Server, asta inseamna ca un server dedicat este impartit in mai multe servere virtuale. Pe un VPS aveti libertatea de a instala o varietate de jocuri de exemplu Counter-Strike, Brink, GTA San Andreas, Minecraft, redirecte, site-uri.
De ce VPS Hosting si nu WebHosting Shared ?
* Full Root Acces si posibilitatea de a instala orice script
* Poti defini resursele alocate in functie de dorinta dumneavoastra * Izolat si protejat fata de alte domenii instalate pe webhosting shared care abuzeaza sau folosesc resursele la maxim
* Mail dedicat, mysql, http server, ftp.
* Dedicat Outgoing Mailserver IP
* IP dedicat
SHARED HOSTING este ca si cum ati locui intr-un apartament si impartiti cu alte persoane apartamentul. Puteti sa auziti muzica de la vecini prin perete. Daca unul dintre vecini lasa usa deschisa la apartament, securitatea camerei sau a apartamentului este compromisa. La Shared Hosting toate resursele sunt impartite de catre toate domeniile gazduite pe acea platforma.Incetinirea site-ului este cauzata si de catre vecini care pot sa utilizeze resursele la maxim, securitatea depinde de fiecare vecin si in primul rand de serviciul de web host.Asa cum am specificat totul depinde de vecini, de resursele ocupate de ei si de securitatea lor. Majoritatea firmelor de webhosting holosesc serviciul de shared hosting.VPS Hosting va ofera caracteristicele si functionabilitatea unui server dedicat fara costul de mentinire al lui.Daca aveti nevoie sa gazduiti domenii nelimitate, aveti control complet asupra resurselor si puteti rula propriile aplicatii, atunci puteti beneficia de VPS HOSTING.In plus VPS HOSTING ofera posibilitatea de a gestiona vps-ul prin ssh sau remote desktop connection.In plus, puteti beneficia de panou de administrare CPANEL. VPS-urile pot fi administrate prin panoul lor de administrare oferit de SolusVM.Puteti da restart, stop, accesa vnc-ul, puteti reinstala vps-ul fara a mai avea nevoie de asistenta suplimentara.
Care este diferenta dintre un VPS Normal si un Vps SSD?
Diferenta dintre cele 2 servicii de vps VPS Normal si VPS SSD consta in viteza de citire/scriere a harddisk-urilor care difera pentru cele 2 servicii. VPS SSD contine 4 SSD-uri in RAID 10 avand o capacitate mai mare de scriere/citire si astfel un raspuns rapid al fisierelor care sunt tinute pe acel VPS.
SSD-urile(Solid State Disks) functioneaza pana la 100.000 iOPS , astfel aplicatiile dumneavoastre se vor misca rapid iar datele furnizate utilizatorilor sunt servite cu viteza luminii.
Informatii suplimentare:
Serviciu de gazduire servere virtuale VPS Hosting sunt sunt hostate in data centerul personal din Bacau. In momentul achitarii facturii proforme vps-ul se va activa INSTANT fara sa mai asteptati ore sau zile pana un agent sa va contacteze.Dupa efectuarea platii veti primi pe email datele de acces la panoul de administrare VPS si datele aferente pentru SSH si FTP.La plata pe 3,6,12 luni in avans a serverului VPS se ofera un discount de respectiv 5%,10%,15%.
Modalitati de plata
GazduireJocuri ofera plata serviciilor de hosting jocuri , webhost, servere VPS, servere dedicate, servere voce teamspeak 3 prin SMS( Orange, Vodafone, Telekom, Digi), Paysafecard, Paypal, Card si transfer bancar.
Metode de plata