JOBS

HOME / JOBS
Vino in Echipa noastra de IT

GazduireJocuri - JOBS

 

 

Lucreaza direct sau remote (pentru candidatii potriviti) ca suport tehnic, web developers, tehnician gamehosting sau SEO Specialist.

 

 

Pozitii libere

Pachet salarial foarte atractiv.

Program flexibil.

Bonus de performanta.

GRATUIT Abonament fitness.

Team building.

despre noi

Vino alaturi de echipa GazduireJocuri.ro.

Suntem din 2011 pe piata de game & web hostng.

GazduireJocuri.Ro s-a nascut din pasiunea pentru gaming. Acum 15 ani am inceput prin a furniza internet catre clienti si atunci ne strangeam sa jucam impreuna in retea jocuri de strategie, shooter etc.

Avand o comunitate au inceput sa vina si alti clienti sa doreasca servere de jocuri si astfel am decis sa deschidem un serviciu de game hosting pe Romania. Usor am inceput sa dezvoltam acest business si sa intram in top pe partea de hosting din Romania.

Avem o experienta de peste 6 ani pe partea de hosting si am incercat si speram sa fi reusit sa fim alaturi de clientii nostri. Avem o echipa cu experienta care se ocupa de partea de suport tehnic astfel fiecare client a primit un raspuns foarte rapid.

Oferim protectie DDoS pentru toate serviciile , avand un sistem de mitigare de 1Tbps, sistemul de DDoS este conceput pentru serviciile de gaming.

Oferim si Web Hosting unde oferim si protectie HTTP Flood pentru web host, fiecare serviciu beneficiaza de SSL Gratuit.

Oferim solutii de VPS(virtual private server) pentru cei care doresc sa isi hosteze proriul server. Oferim si servicii de servere voce teamspeak 3 la cele mai mici preturi.