NEW
WebHost GRATUIT 1GB SERVER JOC ACTIV.

PLATA PRIN SMS

Cea mai simpla metoda de plata, nu trebuie sa va deplasati la banca sau sa cumparati vreu PIN, trimiteti sms si serviciul va fi activat imediat ce factura a fost achitata.
SMS DIGI SMS ORANGE SMS VODAFONE SMS TELEKOM

Plata prin SMS se poate efectua in acest moment din retelele Digi, Orange, Vodafone si Telekom.

Pentru a putea efectua plata prin SMS trebuie sa aveti un cont pe www.gazduirejocuri.ro

Daca nu aveti un cont si doriti sa achizitionati un serviciu va trebui sa faceti comanda serviciului dorit. In formularul comenzii se va creea automat si contul pe www.gazduirejocuri.ro

Instructiuni pentru efectuare plata prin SMS

Autentificativa pe www.gazduirejocuri.ro la Login.

Dati click pe: Butonul "Incarca contul cu SMS" pentru a incarca contul cu necesarul dorit.
Minim in cont 1 Euro
Maxim in cont 200 Euro
Tarife de incarcare 3,4,5,6,7,8,9,10,15,20 Euro

Alegeti reteaua din care doriti sa efectuati plata.

Dupa ce ati ales reteaua va trebui sa alegeti suma. In cazul in care totalul pe care trebuie sa il achitati este (si va dau un exemplu) 15 euro va trebui sa efectuati aceasta operatiune de 2 ori. O data alegeti suma de 10 Euro si incarcati contul trimitand sms la numarul aferent pentru 10euro (dupa ce introduceti codul de confirmare) dupa care faceti acelasi lucru doar ca in loc de 10 Euro alegeti 5euro si incarcati contul trimitand sms la numarul aferent pentru 5euro (dupa ce introduceti codul de confirmare).

In momentul in care alegeti reteaua de telefonie si suma aferenta o sa apara un mesaj de informare ce cuprinde numele cuvantului cheie pe care trebuie sa il trimiteti in mesaj si la ce numar trebuie sa trimiteti.

Incepand cu 01.01.2019 se va perce comision 1euro per tranzactia SMS. Astfel daca trimiteti sms pentru 5euro in contul de pe gazduirejocuri.ro vor intra 4euro.

Exemplu: Se alege operatorul de telefonie Vodafone si suma de 5euro.Se va trimite la numarul 7415 cu textul asygames.Se va primi un mesaj pentru confirmare.Pentru a confirma comanda se va trimite un mesaj cu textul “asygames da” fara ghilimele la numarul 74150.

Dupa trimiterea fiecarui SMS veti primi un cod de acces. Toate codurile de acces primite trebuiesc introduse in campul de “Verificare Cod” pentru a incarca contul dumneavoastra cu valoarea aleasa.

Incepand cu 01.01.2019 se va perce comision 1euro per tranzactia SMS. Astfel daca trimiteti sms pentru 5euro in contul de pe gazduirejocuri.ro vor intra 4euro.

Atentie: Pastrati codurile de acces pana vi se activeaza comanda. In cazul in care nu se incarca contul (se poate intampla) si nu le aveti salvate in telefon sau notate comanda NU vi se va activa. Practic vi se vor cere din nou codurile.

In reteaua Vodafone sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. Costul total al serviciului in reteaua Vodafone este de 1.10 eur+tva. In reteaua Telekom sistemul de plata presupune trimiterea unui mesaj de confirmare, costul total al serviciului in reteaua Telekom este de 1,05eur+tva.

Important: Pana la acest punct ati adaugat fonduri in contul dvs. aflat pe www.gazduirejocuri.ro

Pentru a achita o factura trebuie sa alegeti produsul pe care il doriti dumneavoastra.Dupa ce ati efectuat comanda si ati ales ca modalitate de plata prin SMS intrati in meniul “Facturile mele” si dati click pe factura care trebuie achitata si alegeti butonul "balanta cont".Introduceti valoarea care trebuie achitata si apoi alegeti butonul"Achita Factura".

Dupa ce ati achitat factura veti primi un email de confirmare si in scurt timp veti fi contactat de catre un operator gazduirejocuri.Dupa ce se achita factura, comanda dumneavoastra va fi activata si veti primi pe email datele pentru a accesa comanda dumneavoastra.Pentru servere dedicate durata de activare va fi de 24h maxim 48h.

ATENTIE: In retea Orange exista o limita de 100e/luna per telefon, in reteaua Vodafone exista o limita de 50e/luna per telefon , in reteaua Telekom exista o limita de 30e/zi per telefon iar in Digi 10e/zi si 50e lunar per telefon. Daca se trimite mai multe sms-uri decat limitele existente ele vor fi reprocesate in 24 de ore pentru Orange si in urmatoarea luna pentru Vodafone si Telekom.

In momentul in care primiti un mesaj cu Cerere Invalida si ati fost taxat , va rugam sa ne trimiteti un email cu numarul de telefon de pe care a fost trimis sms-ul, ora la care s-a trimis si email-ul aferent contului de pe gazduirejocuri.

Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie.
Apasand Accept esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri. Vezi Termeni si conditii