Termeni si conditii afiliati

HOME / TERMENI SI CONDITII AFILIATI
TERMENI SI CONDITII AFILIATI

Va rugam sa cititi si sa fiti de acord cu termenii si conditiile urmatoare:

 

Termeni si conditii GazduireJocuri "Castiga Bani"

 

1. Introducere

Acest acord reprezinta un contract electronic intre S.C TELESYSTEM S.R.L, cu sediul in Bacau, Str. Marasesti nr. 110, sc.C ap.7, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J04/1650/2007, Cod fiscal nr. RO22460883 numita in continuare Furnizor si persoana fizica sau juridica reprezentata de d-voastra, cu datele declarate in cont, numita in continuare Afiliat. Prin finalizarea procesului de inregistrare, acceptati in intregime termenii si conditiile acestui contract.

 

2. Definitii si termeni

Afiliatul este operatorul (persoana fizica sau juridica) unui detinator de website care aloca conform contractului un spatiu publicitar.

Furnizorul este acea persoana juridica careia ii este rezervat spatiul publicitar pe website-ul afiliatului.

Utilizator directionat este vizitatorul website-ului Afiliatului care a fost directionat catre website-ul Furnizorului.

Instrument de promovare este o modalitate de promovare a unor servicii sau produse.

Widget este un instrument de promovare care contine informatii dinamice preluate de pe site-ul Furnizorului precum si informatii de identificare si urmarire a activitatii utilizatorilor care dau click pe acesta.

Programul "Castiga bani" sau Afiliere de la Gazduire Jocuri

Aveti la dispozitie cel mai avantajos program de a castiga bani. Puteti castiga bani, intr-un mod simplu si usor, prin promovarea serviciilor oferite de GazduireJocuri.ro. Acest program este accesibil oricarui client si mai ales, nu costa nicun ban, inscrierea fiind gratuita. Pentru a incepe sa castigati bani trebuie sa va inregistrati in programul de "Castiga bani" care se gaseste la adresa: http://www.gazduirejocuri.ro/castiga-bani/. Cand va inregistrati trebuie sa introduceti o adresa de email valida. Daca nu se adauga o adresa de email si nu se activeaza contul atunci contul va fi sters.Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a respinge cererile de accesare program "Castiga bani"

Cum functioneaza?

De fiecare data cand ne promovati serviciile, prin trimiterea unui vizitator utilizand un link unic de referinta, datele sunt stocate in sistemul nostru de administrare a afiliatilor, pentru a va calcula corect comisionul de recomandare. Afiliatul va folosi instrumentele de promovare oferite de sistemul Castiga Bani, pe site-urile care indeplinesc conditiile programului, pastrad intact codul HTML oferit.

 

Cum incasati banii?

Foarte simplu. In momentul cand a-ti strans din promovarea serviciilor noastre suma de 50 de euro sau multiplu de 50, gazduirejocuri.ro va transfera comisionul in decurs de trei zile in contul dumneavoastra. Aceasta perioada fiind necesara pentru banci in completarea si finalizarea tranzactiilor.

 

Acordarea Comisionului ?
Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre GazduireJocuri.ro a unei plati valide a facturii proforme generate pentru serviciile oferite de Furnizor . Pentru transparenta ve-ti avea access la numarul facturii proforma in cauza.
In cazul in care plata nu este inregistrata corect comisionul nu va fi alocat.
Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de returnare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.Afiliatii nu vor primi niciun comision pentru activitatile determinate a fi frauduloase de catre GazduireJocuri, inclusiv pentru cardurile bancare care au fost introduse gresit, pentru comenzile multiple efectuate de pe acceasi adresa de email, pentru comenzile cu acelasi card bancar, pentru nume fictive sau parti din nume, pentru comenzi efectuate de pe acelasi site intr-un timp scurt.Afiliatii sunt de acord , ca GazduireJocuri prin puterea sa poate refuza sau anula plata, si sa anuleze contul de afiliat, din cauza comportamentului abuziv care nu se limiteaza doar la cereri de bani inapoi(chargeback paypal).

 

Comision de inregistrare
Comisionul initial de inregistrare are valoarea de 10 euro.La inregistrarea pe site-ul gazduirejocuri.ro vi se va introduce in contul dumneavoastra o valoare de 10euro pentru Bun Venit.

 

Comision din vanzari?

Comision de neegalat de catre companiile concurente, de 20% din valoarea produselor achizitionate de catre clientii recomandati!

 

Sume si Modalitati de plata?
Platile vor fi facute pentru un castig de minim 50 euro sau pe multiplu de 50 euro (50, 100, 150… 350…) pe baza de contract exclusiv prin transfer bancar si doar in lei (RON) la cursul BNR.
Platile se fac atat prin transfer bancar cat si paypal, acest lucru impune sa detineti un cont bancar la una dintre bancile comerciale din Romania si un cont paypal valid.

 

Pentru persoane juridice
Plata va fi efectuata prin transfer bancar. In prealabil va fi semnat un contract intre Furnizor si Afiliat

 

Pentru persoane fizice Plata se poate efectua prin transfer bancar sau prin emiterea unui VoucherCadou cu care se pot achizitiona servicii de pe GazduireJocuri.ro.

Daca afiliatul opteaza pentru plata prin transfer bancar, va fi semnat un contract intre Furnizor si Afiliat. Castigul obtinut in acest mod de Afiliat este impozabil, Afiliatul urmand sa plateasca impozit pentru suma de bani primita.

Daca afiliatul opteaza pentru plata prin VoucherCadou, acesta va primi un bonus de 10% din valoarea comisionului cuvenit. Aceasta modalitate de plata nu necesita semnarea unui contract si, implicit, Afiliatul nu va trebui sa plateasca impozit

Exista limitari de recomandare?

Nu exista asa ceva. In orice moment, puteti recomanda oricati clienti doriti. De asemenea, de fiecare data cand se va finaliza o comanda recomandata de dumneavoastra, banii din comision vor intra automat in contul dumneavostra de afiliat.

Participarea la programul "Castiga bani" prin GazduireJocuri este gratuita si nu exista o limita a sumei ce poate fi castigata.

 

Plati si castiguri
GazduireJocuri.ro isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale partenerului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie, promisiuni mincinoase, etc…. In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea GazduireJocuri contul partenerului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati urmand ca recuperarea daunelor sa fie facuta in justitie.
Din participarea dumneavoastra la program veti obtine venituri. Aceste venituri vor trebui impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare.
Impozitarea veniturilor si implicit conditiile de plata sunt diferentiate pentru persoane fizice fata de persoane juridice, astfel:

 

Reguli de utilizare pentru accepatarea Afiliatului

Afiliatul este de acord sa respecte regulile generale, in legatura cu tot continutul pe care GazduireJocuri le pune la dispozitie:

 • Continutul ilegal este stric interzisa: Continutul ilegal se refera la urmatoarele dar nu numai: amenintari de prejudiciu fizic asupra persoanelor sau bunurilor, programe care contin virusi, software piratat, hacker, trafic de droguri, si/sau incalcari ale legilor internationale . GazduireJocuri isi rezerva dreptul de a revizui si/sau respinge orice continut creat/sau postat pentru Afiliere.
 • Orice continut care prezinta fotografii cu minori, porngrafie infantila, materiale obscene, phising, activitati de terorism, amenintari la adresa securitatii nationale, activitati criminale sau altele pe care Gazduire Jocuri le poate indentifica in timp, este strict interzisa.
 • Afiliatii nu trebuie sa prezinte orice continut, imagine, text, nume sau logo-ul pentru care nu dispun de toate drepturile de autor.
 • Serviciile oferite de GzduireJocuri nu pot fi promovate pe orice site care incurajeaza furtul de parole sau hacking.
 • Afiliatul nu se angajeaza in activitati care pot fi daunatoare pentru imaginea si reputatia comerciala a GazduireJocuri.
 • Afiliatul nu afiseaza in mod direct sau indirect, pe site-ul afiliat, orice fel de link-uri publicitare, banere, materiale promotionale pentru GazduireJocuri pe alte site-uri decat cele care au fost pre-aprobate in conformitate cu prezentul acord.
 • Afiliatul nu poate frauda, trisa sau induce in eroare pe GazduireJocuri in nici un fel.
 • Incalcarea regulilor care sunt prevazute in acest acord, este interzisa si poate duce la rezilierea contul de afiliat.
 • Afiliatul nu poate utiliza materialele sau imaginile oferite de GazduireJocuri pentru a promova alte site-uri.
 • Afiliatul nu va folosi orice material care contine "cai troieni", virusi sau ceva de genul acesta care provoaca daune calculatorului sau programelor, indiferent de intentie. Afiliatul va fi singurul responsabil pentru orice dauna cauzata si folosirea de materialele mentionate mai sus pot duce la rezilierea contractului.
 • Afiliatul va oferi CNP si serie de buletin sau copie dupa buletin, daca este solicitat. Imposibilitatea de a furniza astfel de informatii duce la rezilierea prezentului acord.
 • Afiliatul nu are voie sa umble la link-ul generat, la oricare dintre imaginile, banerele si/sau grafice fara permisinea GazduireJocuri.
 • GazduireJocuri isi pastreaza libertatea de a interpreta, modifica, anula si/sau aplica oricare dintre regulile generale pentur afiliati.
 • Orice suspectare de incalcare o oricarei reguli de utilizare valabile duce la rezilierea de Afiliat si confiscarea oricaror comisioane viitoare sau plati, idiferent daca a castigat sau nu.
 • Afiliatul nu are voie sa puna materiale pe site-uri care fac discriminari bazate pe sex, religie, nationalitate, orientare sexuala, varsta, handicapuri
 • Afiliatul nu are voie sa afiseze materialele pe site-uri care incalca legile curente ale statului roman.
 • Afiliatul nu are voie sa puna pe site-uri care sunt concurentii GazduireJocuri
 • Afiliatul nu are voie sa afiseze materiale oferite de GazduireJocuri pe site-uri care nu sunt functionale sau sunt in etapa de creare
 • Afiliaul nu are voie sa afiseze materialele pe site-uri care folosesc tehnici de spam seo.
 • Afiliatul nu are voie sa faca comenzi prin reclamele afisate in site-urile proprii, obtinand astfel comision pentru aceste comenzi.
 • Afiliatul nu are voie sa faca comenzi sau sa completeze formulare, sau sa faca alte tipuri de actiuni pe site-ul GazduireJocuri.ro, in numele unei terte persoane, sau sa autorizeze, asiste sau sa incurajeze alta persoana sau entitate sa faca acest lucru.
 • Afiliatul nu are voie sa promoveze produsele GazduireJocuri pe site-uri care nu ii apartin decat cu acordul si in conformitate cu termenii si conditiile acestora.
 • Afiliatul nu are voie sa promoveze serviciile oferite de GazduireJocuri prin orice metode care pot crea confuzie asupra ofertei reale. Exemplu: anunturi de vanzare a produselor cu alte preturi, alte beneficii sau orice alte conditii comerciale.
 • Afiliatul nu are voie sa cauzeze confuzie clientilor GazduireJocuri in ceea ce priveste relatia dintre afiliat si Furnizor.
 • Afiliatul nu are voie sa incerce sa intercepteze sau sa redirecteze traficul unui alt site care participa la programul Castiga Bani.

 

Regulile Furnizorului:

 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a suspenda contul Afiliatului fara nici o justificare , daca acesta incalca prevederile acestui acord.
 • Furnizorul are obligatia sa plateasca la timp comisionul afiliatului atunci cand acesta indeplineste toate conditiile privind pragul minim si modalitatile de plata a comisionului.
 • Furnizorul are obligatia sa nu intervina asupra oraganizarii website-ului Afiliatului.
 • Furnizorul are obligatia sa intretina ad serverul care insereaza materiale publicitare in website-urile afiliatilor, astfel incat:

- Spatiile alocate de acestia sa fie utilizate in permanenta

- Website-urile afiliatilor sa nu fie afectate in nici un fel de materialele inserate

Modificari

Furnizorul poate modifica orice termen sau conditie in orice moment prin postarea unei notificari pe site-ul programului. Modificarile se pot referi, spre exemplu, la comisioanele percepute de Afiliati, la bonusuri, la modalitatile de plata a comisioanelor, la regulile programului Castiga Bani Daca modificarile aparute sunt inacceptabile pentru Afiliat acesta poate inceta colaborarea. Continuarea participarii la program dupa afisarea modificarilor va insemna acceptarea noilor modificari

 

Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste conditii de participare la programul "Castiga Bani" sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor sau in cazul disputelor in care aceste conditii vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.