NEW
WebHost GRATUIT 1GB SERVER JOC ACTIV.

Webhosting Business Large SSD


OPTIUNE DOMENIU

Va puteti inregistra un domeniu , puteti sa folositi domeniul pe care il aveti deja sau puteti transfera domeniul la GazduireJocuri.Ro.
Va ajutam cu transferul site-ului GRATIS la GazduireJocuri.Ro
IP Dedicat: util pentru SSL, SEO, DDoS


Promovare Site: Inscrieri in motoarele de cautare


TERMEN DE PLATA


Gazduirejocuri.ro iti pune la dispozitie pachete de gazduire web ssd business (webhosting), pe baza unui abonament lunar care poate fi platit si anual. Pentru performante superioare, pachetele noastre contin spatii de stocare SSD, acestea fiind de 10x mai rapide decat stocarea basic. Oferim webhost pentru siteuri/ forumuri/ comunitati etc., din orice domeniu.

Serverele noastre vin preconfigurate cu CloudLinux si LiteSpeed pentru o viteza superioara de incarcare a paginilor. Pachete de gazduire web ssd business (webhosting) oferite de noi sunt protejate impotriva atacurilor DDoS.

Locatia serverelor este in Bacau, Romania, cu o conexiune de 1000 Mbps, astfel latenta webhostului este foarte mica si viteza de incarcare a paginilor este mare.

Pachet-ul de Hosting Web SSD Business oferit de gazduirejocuri.ro, include licenta cPanel pentru a te pune în control deplin asupra webhostului achizitionat.

Pachetul de gazduire webhost ssd small include SSL LET'S ENCRYPT , gratuit.

Serviciul webhost ssd business include: Spatiu SSD 50GB , domenii parcate Nelimitat, subdomenii Nelimitate, Protectie Layer 7 si SSL Protection .

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER
Afla primul ce este nou pe Gazduire Jocuri.ro
Pentru imbunatatirea experientei tale pe site-ul nostru folosim fisiere de tip cookie.
Apasand Accept esti de acord sa permiti colectarea de informatii prin cookie-uri. Vezi Termeni si Conditii